AANGEPAST BADMINTON

Per 9 februari 2017 is BC IJsselstad gestart met ‘aangepast badminton’.

WAT HOUDT DIT IN?
De sporters aan wie wij dit aanbieden zijn de rollers en staanders met een lichamelijk of verstandelijke beperking. Rollers zijn mensen die  in een rolstoel zitten. Staanders zijn mensen die bijvoorbeeld een blade of een prothese hebben.
Op dit moment hebben we een compacte groep met zes fanatiekelingen die bij ons spelen! Ken je mensen die voor aangepast badminton in aanmerking komen, maak ze enthousiast en laat ze een keer meedoen!

WANNEER?
Op de donderdag van 18.30-20.00 uur wordt er in eerste instantie gespeeld op baan 1 tot en met 3. Trainers zijn door Tom Gerrits Jans en Somrak Doornebosch, met hulp van begeleiders. Bij binnenkomst zal iemand van de werkgroep/begeleiders de deelnemers opwachten in de kantine. Vervolgens zullen de begeleiders gezamenlijk met de deelnemers naar de zaal gaan als iedereen omgekleed is. Er wordt training verzorgd op het niveau van de deelnemers. Kortom, de deelnemers zullen in eerste instantie een eigen programma draaien met een duidelijke structuur om de sport badminton te introduceren.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Kom snel eens kijken op onze vaste speelavond, iedere donderdag van 18:30 tot 20:00 uur in sporthal De Kroon. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een paar keer mee te spelen. Een racket hebben wij voor je. Aan het begin van de training kun je je in de sporthal melden bij de trainer of begeleiders. Besluit je daarna lid te worden, dan kun je onder aanmelden het inschrijfformulier downloaden en de hoogte van de jaarlijkse contributie zien. Wil je lid worden, vul dan inschrijfformulier aangepast badminton in.

SPEELDATA
Tijdens feestdagen en schoolvakanties is er geen aangepast badminton, zie hiervoor onze agenda.

LAATSTE NIEUWS
Het laatste nieuws betreffende wijzigingen speeldata, aankondigingen toernooien etc of kijk op seniorennieuws op onze website.