SALLAND VERZEKERINGEN

sponsor-Salland_Zorgverzekeringen-sidebar300x150

KORTING BIJ SALLAND!
Via Salland Zorgverzekeringen krijgt B.C. IJsselstad een bedrag voor alle leden die zich via onze clubcollectiviteit verzekeren of verzekerd blijven bij Salland. Zo worden we als club niet alleen het 1e jaar, maar ook de jaren erop beloond. Dat kan ons een mooi basisbedrag opleveren dus.

Ben je vorig jaar nog niet overgestapt? En wil je je dit jaar wel bij Salland verzekeren? Dan scoor je een mooi bedrag voor onze clubkas. En je krijgt net als onze leden die al klant zijn van Salland een mooie korting op je zorgpremie. Maak je al gebruik van de korting via onze club? Dan hoef je niets te doen.

DE VOORDELEN VIA B.C. IJSSELSTAD
· Je sluit een goede zorgverzekering op maat af,
· je krijgt een aantrekkelijke korting op je premie en
· onze club krijgt een mooi bedrag voor in de clubkas.

De korting geldt voor alle leden/donateurs van B.C. IJsselstad en alle gezinsleden op hetzelfde woonadres. Leden die al verzekerd zijn bij Salland Zorgverzekeringen kunnen ook overstappen naar onze clubcollectiviteit! Die profiteren dan ook van de mooie korting en scoren voor onze club. Salland Zorgverzekeringen maakt medio november de premie bekend. Vanaf dat moment kun je overstappen. Kijk nu alvast voor alle informatie op salland.nl/bcijsselstad!