DOORSTROOMTRAINING

Leden van BC IJsselstad die wat verder willen komen met badminton kunnen zich inschrijven voor de doorstroomtraining. Deze training wordt gegeven op de donderdag. Het doel van de doorstroomtraining is om je voor te bereiden op het spelen van competitie. Om deel te nemen aan de doorstroomtraining moeten de basisslagen bekend zijn of eerst de introductiecursus zijn gevolgd. De doorstroomtraining wordt gegeven op donderdagavond van 19:30 tot 21:00 uur en vindt plaats tegelijk met de training van de lagere competitieteams. Somrak Doornebosch en Wesley de Caluwé geven deze training. Je kunt op elk moment instromen.

Het kan zijn dat de trainingstijd gedurende het seizoen aangepast wordt. Houd deze website in de gaten.

AANMELDEN
Hoe gaat het aanmelden? Klik op aanmelden om je in te schrijven voor de deelname aan de doorstroomtraining. Mocht je twijfelen of de doorstroomtraining wel geschikt voor je is, neem dan contact op via een van de hieronder genoemde manieren. In overleg kun je een keer vrijblijvend meedoen om te kijken of de training bij je past.

CONTACT
Mocht je nog vragen hebben dan kun je dat stellen aan de trainer, onze gastvrouw/gastheer in de sporthal of een mail sturen naar secretaris@bcijsselstad.nl.

Let op: Aan deelname van de doorstroomtraining zijn kosten verbonden. Zie aanmelden en contributie.