SENIOREN

B.C. IJsselstad heeft circa 85 seniorleden waarvan ruim 50 leden actief zijn in de competitie, van de 4de klasse regio Oost tot en met 4de divisie landelijke bondscompetitie. We hebben momenteel ook 2 herenteams. Seniorleden kunnen vrij spelen, trainen en deelnemen aan competitie en toernooien.

VRIJ SPELEN
Dinsdagavond van 20:10-22:10 uur.

TRAINING
Donderdagavond van 19:30-22:30 uur is in verschillende groepen voor competitiespelers 1,5 uur training. Zie voor tijden en groepsindeling onder trainingen.
Recreant leden, kunnen na toestemming van de seniorentrainer, zich HIER aanmelden voor een van bovenstaande trainingsgroepen. Je kunt je als recreant lid HIER afmelden voor een van bovenstaande trainingsgroepen.

SPEELDATA
Tijdens feestdagen en in de kerst- en zomervakantie is de sporthal gesloten, zie hiervoor onze agenda.

COMPETITIE
De thuiswedstrijden zijn altijd op donderdagavond van 20:00-22.30 uur of zaterdagmorgen van 10.00-13.00 uur, ook in sporthal De Kroon.
Link naar competitie en teams senioren

TOERNOOIEN
Aan het eind van elk seizoen zijn de clubkampioenschappen. Elk voorjaar organiseert B.C. IJsselstad het Deventer Koekstadtoernooi. In het najaar spelen we het gezelligheidsmixtoernooi. Inschrijving hiervoor is vrijwillig.

LAATSTE NIEUWS
Het laatste nieuws betreffende wijzigingen speeldata, aankondigingen toernooien etc of kijk op seniorennieuws op onze website.

BEKIJK DE INSPIRERENDE RALLY