SPONSOR WORDEN?

Badmintonclub IJsselstad is een professionele vereniging met een aantal unieke kenmerken. Bij onze vereniging wordt er gebadmintond op ieder niveau. Voor de wedstrijdspelers varieert het niveau van de landelijke bondscompetitie tot de laagste regionale klasse in de regio Oost. Daarnaast hebben we een zeer actieve jeugdafdeling met een goede jeugdopleiding.
Ook recreantspelers komen bij ons ruimschoots aan hun trekken met veel speelmogelijkheden en leuke gezelligheidstoernooien. B.C. IJsselstad organiseert jaarlijks een aantal aansprekende toernooien met een groot deelnemersveld.

Wat kan het sponsoren van de B.C. IJsselstad voor u betekenen:
– de naamsbekendheid van uw bedrijf wordt vergroot;
– uw bedrijfsnaam wordt verbonden aan een sportieve en gezonde levensstijl;
– uw bedrijf wordt als een sportief bedrijf neergezet;
– uw bedrijf toont maatschappelijke betrokkenheid;
– uw reclameboodschap wordt overgebracht;
– u krijgt de mogelijkheid om klanten en medewerkers te werven door zichtbaarheid in een groot gebied;
– u kunt bedrijfs- en personeelsdagen organiseren binnen het sportcomplex;
– u kunt contact leggen met andere sponsors van de vereniging.

Als uw bedrijf één van onze nieuwe sponsors wordt, verbindt uw bedrijf zich aan een actieve en breed georiënteerde vereniging. Uw bedrijfslogo staat in de speciale sponsorslideshow en is zichtbaar op elke pagina van onze website. Met een eenvoudige ‘klik’ kan vervolgens iedere bezoeker uw eigen bedrijfssite bezoeken. Ook heeft u de mogelijkheid vlaggen, banners of boarding met uw bedrijfslogo te plaatsen tijdens evenementen van B.C. IJsselstad of competitiewedstrijden.

U vragen omtrent sponsoring dan kunt u dat mailen naar secretaris@bcijsselstad.nl. We zullen dan zo snel mogelijk met u contact opnemen.