STRIPPENKAART

Lijkt badminton je leuk maar wil je niet meteen een vast lidmaatschap, dan biedt B.C. IJsselstad je nu de unieke kans om tien keer mee te spelen.

bcij_strippenkaart_neutraal

Met de strippenkaart (alleen voor senioren en studenten) kun je 10 keer een avondje meespelen. Iedere keer dat je komt, wordt de strippenkaart afgetekend door de gastvrouw/heer. De strippenkaart dient tevens als afhanglabel. Als senior kunt je slechts 1 keer per seizoen een strippenkaart aanvragen. Als je strippenkaart vol is, en je wilt nog in dat zelfde seizoen lid worden van BC IJsselstad, dan worden de kosten van de strippenkaart afgetrokken van het contributiebedrag. Houders van strippenkaarten zijn geen lid van de club, maar mogen wel meedoen met recreantentoernooien. Een strippenkaart voor senioren kost 55 euro. Voor studenten hebben we een speciale studentenstrippenkaart van 45 euro.

AANVRAGEN STRIPPENKAART
Maakt het verschuldigde bedrag over op rekeningnummer NL 67 RABO 0314 5691 70 tnv Badminton Club IJsselstad ovv ‘Studentenstrippenkaart’ of ‘Seniorenstrippenkaart‘ plus je naam. Klik op  AANVRAAG en vul de gevraagd gegevens in om aanvraag te bevestiging, dan kun je de volgende dinsdagavond je strippenkaart ophalen bij de gastvrouw/heer of de strippenkaart zit al in het opbergvakjes van het labelbord.

Mocht je nog vragen hebben over de strippenkaart dan kun je deze mailen naar de penningmeester@bcijsselstad.nl of op dinsdagavond vragen aan de gastvrouw of gastheer.