Team 3 vierde van Nederland

Team 3 heeft een succesvol seizoen afgesloten met een knappe vierde plaats op het NK voor Competitieteams. Van de ruim 150 Nederlandse teams in de zevende divisie bleken er slechts drie sterker dan IJsselstad.

De finaleronde in Wijk bij Duurstede begon zaterdag met een domper in de wedstrijd tegen BC Dropshot 10. Wesley raakte geblesseerd en moest de mannendubbel laten lopen. Marleen won haar single en samen met Jonike de vrouwendubbel. Uitslag: 2-3.

In de tweede en derde wedstrijd moest IJsselstad eveneens de mannendubbel opgeven. Tegen Heerder BC kwam IJsselstad desondanks opnieuw dichtbij, door winst van Marleen en Kees in de twee singles. Uitslag: 2-3.

In de laatste wedstrijd tegen BVC’74 uit Cuijk won Kees wederom zijn single. De andere partijen waren helaas een prooi voor de tegenstander, die zich daarmee tot nationaal kampioen kroonde. Uitslag: 1-4.

Na de drie overwinningen van vorige week betekent dit voor Marleen, Bing, Jonike, Kees, Niek en Wesley een mooie vierde plaats van Nederland!