Veel Koekstad-titels voor IJsselstad

Tijdens het Koekstadtoernooi afgelopen zondag in onze thuishal De Kroon wonnen Amanda Foss en Bente Feenstra beiden het vrouwenenkelspel. Amanda was de sterkste in categorie 4, Bente in categorie 7. In het mannenenkelspel 9 was er bovendien een tweede plaats voor Joep Imming.

Dubbels
IJsselstad wist bovendien veel dubbelprijzen in eigen huis te houden. Mozes Residay en Paul de Kuyper wonnen de mannendubbel 4. Kees de Gier en Niek Grupstra deden hetzelfde in de mannendubbel 7, waar Mathijs Piron en Jeroen Kusters beslag legden op het zilver. De mannendubbel 9 was een prooi voor Theo van der Linden en Ruud van Winkel. Joep en Ger Imming werden tweede in dit onderdeel.

De vrouwendubbel 9 was een prooi voor Esther Hofman en Jonike te Winkel. Op het podium werden zij geflankeerd door Mirjam Jansen en Angela Venne. In de vrouwendubbel 7 was er zilver voor Wies Koetse met gelegenheidspartner Astrid van der Vegt van BC Rianto.

Mixen
In de gemengd dubbel 9 was de eerste plaats voor Daniel Heikens en Esther Hofman; tweede werden Jonne Balster en Wies Koetse. In categorie 4 won Paul de Kuyper met Nicole ten Hulscher (BV Houten) de titel; zilver was er voor Somrak Doornebosch met Nadia Sproates (BC Flits). In de categorie mix 50+ wonnen Marco Odding en Mirjam Jansen. De tweede plaats was voor Herman Kreijkes en Jansje Getkate.

Iedereen gefeliciteerd!