Een makkelijke wedstrijd voor Jeugd 1: dik gewonnen!

Ik zit in het team met:

Tayke, 1e mannen enkel
Cas, 2e mannen enkel
Silke (ik), 1e vrouwen enkel
Fien, 2e vrouwen enkel

We hebben met 8-0 gewonnen van BBS team J2 uit Steenderen. Eigenlijk alle wedstijden gingen erg gemakkelijk.

Mijn enkel was een erg makkelijke wedstrijd, ik sloeg een opslag en zij speelde recht op mij af en dan kon ik hem afsmashen. Ondanks dat ik een week niet heb gespeeld, omdat ik verkouden was, ging het best goed. De dubbel met Fien ging ook goed, die hebben we gewonnen. Mijn mix met Tayke ging wat minder goed, vooral in de 2e set.

De wedstrijd van Cas en Fien ging ook erg goed. Ze riepen alleen niet naar elkaar wie ging slaan. Maar toch hebben ze de wedstrijd dik gewonnen.

Silke FeenstraPsssst, heb je ook zo’n leuk wedstrijdverslag? Mail het naar webbeheer@bcijsselstad.nl!