Clubkampioenschappen 8 en 15 mei 2012

He, he het zit er weer op, met 55 deelnemers (22 jeugd- en 33 seniorenleden) zijn er op beide avonden 113 wedstrijden gespeeld. In 248 games zijn er met zijn allen 8396 punten verzameld. Een aantal onderdelen waren wat minder bezet en daarom zijn er wat onderdelen samengevoegd. Maar hierdoor hebben we leuke poules kunnen vormen en heeft iedereen op beide avonden minstens 2 wedstrijden gespeeld.

Direct naar ‘Alle uitslagen‘ of ‘Alle foto’s‘.

JEUGD uitslagen

Hier werd gespeeld in een jongens-, een meisjes- en een gemengde jeugdpoule.

Jongens1:
1e prijs – Faizal Lutfi
2e prijs- Jonno Sijpersma

Meisjes1:
1e prijs- Esmee van den Beld
2e prijs- Sophie Tuinstra

Jeugd1:
1e prijs- Stef Matser
2e prijs- Michiel Janssen

SENIOREN uitslagen

De dames waren door diverse oorzaken slecht vertegenwoordigd. Op het hoogste niveau waren slechts 2 inschrijvingen en voor de laagste groep hadden zich 3 deelneemsters aangemeld, en door ziekte van een deelneemster moesten we nog op zoek naar een oplossing. Deze werd gevonden doordat ons jeugdlid, Anne Eshuis, zich bereid verklaarde om zowel bij de jeugd als bij de senioren mee te spelen. Zoals uit de uitslagen blijkt werd ze bij de senioren zelfs eerste. Dat beloofd nog wat.

DEC
1e prijs- Anne Eshuis
2e prijs- Marjolein Meurs

De overige dames werden samengevoegd en hierdoor kon gespeeld worden in twee poules van 4. De twee dames van het hoogste niveau werden verdeeld over de twee poules, en als poulewinnaars beslisten zij uiteindelijk wie zich voor één jaar als clubkampioen mocht noemen.

DE A/B
1e prijs – Leonie Koekoek (prolongeert de titel)
2e prijs – Marleen Kusters

Bij de dames B won Mirjam Jansen de strijd om de 3e plaats van Jonike te Winkel.

Bij de heren waren de inschrijvingen in de laagste klasse ook minimaal en daarom werd hier gespeeld in een HEB met 12 inschrijvingen en in een HEA met 8 inschrijvingen. De uitslagen waren als volgt;

HEB
1e prijs – Niek Grijpstra
2e prijs – Mike Winkelman

n een spannende 3-setter werd Erwin Bezembinder, na vele jaren ongeslagen te zijn geweest, van de troon gestoten door Jos Schmitz.

HEA
1e prijs – Jos Schmitz
2e prijs – Erwin Bezembinder

Voor de overige uitslagen kijk op Badminton Nederland.

Ondanks dat er op een aantal onderdelen de deelname achter is gebleven hebben de spelers weer alles uit de kast gehaald en dat is voor ons als organisatie natuurlijk waar wij het allemaal voor doen. Wie weet, dat volgend jaar wat meer leden zich inschrijven om zo een beter verdeelde deelname te verkrijgen.

Namens de organisatie,
Herman Soer