AUTOTESS

Sponsor-Autotess

Autotess is hoofdsponsor van B.C. IJsselstad. Dit is onder andere te zien op de clubkleding van de competitiespelende leden. B.C. IJsselstad krijgt een provisie van de omzet voor elke auto die een lid laat keuren of repareren bij Autotess.

WERKZAAMHEDEN AUTOTESS
– APK en keuringen
– Onderhoud en reparatie
– Uitlezen en diagnose
– Airco-onderhoud en -reparatie
– Banden- en wiel-opslag
– Schade- en glas-service

GOED IS GOED is ons handelsmerk
Autotess is een Bosch Car Service autoreparatiebedrijf dat zich richt op het onderhouden en repareren van auto’s en bedrijfswagens. Zowel voor particulier, bedrijven en lease. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf.
Met gerichte investeringen in gereedschappen en apparatuur zijn wij in staat om elk merk te onderhouden. Door originele vervangingsonderdelen te gebruiken wordt kwaliteit gegarandeerd. Het gebruik van gebruikte onderdelen kan voor enkele gevallen ook een goede oplossing zijn en deze worden dan ook overwegen. U kunt bij ons terecht voor al uw technische autozaken zoals schade, glas en verdere problemen. Wij hebben geen verkoop belang en omdat er geen voorraden aan gebruikte auto’s zijn, kunnen wij voor een eerlijk tarief werken en alleen vervangen wat nodig is.

ADRES
Maagdenburgstraat 3
7421 ZA Deventer
0570-631133
www.autotess.nl