VOLKSHUIS DEVENTER


Het Volkshuis is een ongewoon goed restaurant, om de hoek van de Brink in het hartje van Deventer. Ongewoon omdat we hier met twintig verschillende mensen werken en goed omdat we er alles aan doen om jou als gast in de watten te leggen. We gebruiken zoveel mogelijk biologische ingrediënten.
Stichting Het Volkshuis Deventer werd in 1995 opgericht om de integratie en participatie van mensen met een verstandelijke beperking in de Deventer samenleving te stimuleren.

Feestje vieren, cursus geven en vergaderen

Onze zalen op de tweede en derde verdieping zijn modern ingericht en zeer geschikt voor heidagen, vergaderingen en cursussen. De J&R-zaal op de eerste verdieping biedt plaats aan twaalf personen. De Leo Kuypers-kamer is zeer geschikt voor coachgesprekken en besprekingen met twee tot vier mensen. De Pactum-zaal op de derde verdieping bestaat uit een sfeervolle zolder met plaats voor veertig personen. Deze zaal leent zich uitstekend voor trainingen, workshops, vergaderingen, recepties en feestjes. De zalen zijn voorzien van digiborden. Onze medewerkers verwennen je graag met de lekkerste hapjes en drankjes.

Nieuw menu
Vanaf 2017 hebben we ieder seizoen een ander menu. Daarmee verrassen we onze gasten met gerechten die bij het weer passen. Onze medewerkers gaan de uitdaging aan om nieuwe dingen te leren.
Trots zijn we, op onze eerste winter-menukaart en kakelvers nieuw logo. Cibap eindexamenstudent Kim Broekhof ontwierp de nieuwe huisstijl in overleg met medewerkers. Het moest modern, stoer en warm worden en met veel verschillende elementen. Omdat wij allemaal anders zijn en toch bij elkaar horen.
Laat ons weten wat je ervan vindt.