Nieuws over de trainers

Ronny Rijsdijk heeft op 6 januari 2013 met succes zijn opleiding tot trainer (SL3 certificaat) afgerond, waarbij onze hoofdtrainer Martie van Dijk hem heeft begeleid. Wij zijn hier natuurlijk erg blij mee en zullen Ronny dan ook als trainer van onze club gaan aanstellen!

Martie zullen we komend seizoen nog als hoofdtrainer van de club behouden, voor het begeleiden van Ronny over de training en competitiezaken. Uiteraard blijft Martie ook de link met de gezamenlijke Stedendriehoek training die we volgend jaar willen voortzetten en mogelijk uitbreiden.

Daarnaast hebben we als bestuur (in samenspraak met onze huidige jeugdtrainer Boet Letwory) besloten om vanaf volgend seizoen (september 2013) op zoek te gaan naar een nieuwe jeugdtrainer. Het contract van Boet wordt niet verlengd. Het is natuurlijk van groot belang om te zorgen voor continuïteit voor de jeugdtraining en daarom zoekt het bestuur vanaf nu naar een opvolger van Boet. Er wordt ook gekeken naar de huidige vrijwillige begeleiding tijdens de jeugdtrainingen.

We houden jullie op de hoogte zodra er meer duidelijk is!